Ambassador Badekåbe

Flot Ambassador Badekåbe.

  • Farve: Sort og lysegrå, striber.
  • Vask: 40°
  • 100% Bomuld.
  • Med 2 store lommer.
  • Stor i størrelsen. vi anbefaler du går en størrelse ned.

logo

Øko-Tex ® Standard 100plus er et produktmærke, som muliggør tekstilvarer og beklædningsgenstande fabrikanter at levere dokumentation til deres slutbrugere, ved hjælp af kun én certificering mærke. At deres produkter er blevet fremstillet økologisk og at produktionsforholdene er miljøvenlige.

 

 

699,95kr.

Læs varebeskrivelse

Varenummer (SKU): 13-89 Kategorier: , , Tag:
God kvalitet

30 dages returret

Kun 29 kr i fragt

 

Hurtig levering

Se også

Ambassadør er en dansk familieejet men`s homewear selskab, etableret i 1867. Med deres stolte arv og lange historie har de leveret deres kollektioner til de fineste butikker i Danmark. Du vil føle en smidighed og smigrende charme til din krop, mens iført deres naturlige og mesterlige skåret beklædningsgenstande. Ambassadør er fremstillet af de fineste tekstiler og af yderst dygtige og veluddannede medarbejdere, for at sikre dig en perfekt beklædningsgenstand nat efter nat. Alt tøj er produceret på godkendte fabrikker med certifikater, fastsættelse af høje standarder for medarbejdere og miljø. Efter 147 år laver de stadig nogle af deres pyjamas ‘efter de samme mønster opskrifter, med de samme strenge regler for layout af mønstret, snit, målinger og efterbehandling. Og til denne dag, er ambassadør pyjamas kernen i hele deres produktion af homewear. Den nuværende ejer er Christian Melchior, som nu tjener 3. generations privatkunder.

Hos Otto Johansen finder du de bedste mærker indenfor nattøj og især er vi kendt for vores solide kendskab og udvælgelse af de bedste varer.

Badekåber er på ingen måde gået af mode. Og det kan tilskrives den gode kvalitet samt det praktiske men hyggelige aspekt.

Relaterede produkter
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
Ny
Ny