Brax Eurex Jim bukser

Bløde denim bukser, med ekstra stræk i linningen og en pasform som passer til alle mænd. Bukserne er åndbare, slidstærke og med meget stræk. (Se mere forneden) 

89% Bomuld

9% Elastomultiester

2% Elastan

900,00kr.

Læs varebeskrivelse

Varenummer (SKU): 50-6000/23 Kategorier: , , , , Tag:
God kvalitet

30 dages returret

Kun 29 kr i fragt

 

Hurtig levering

Se også
Ny

Brax bukser og Brax jeans omtales blandt kunder som ”verdens bedste bukser”. Firmaet præsenterer jeans, lærredsbukser og uldne benklæder i top kvalitet, og pasformen er altid perfekt. Brax bukser er naturligvis tysk grundighed, når det er allerbedst. Det er en fornøjelse at bære produkterne. Brax er specialist i bukser med perfekt pasform i spændende kvaliteter, som udvikles hver sæson. Dette har været med til at gøre Brax til én af Tysklands største producenter af jeans og bukser.

EUREX:

Eurex jeans giver manden en elastisk komfortlinning med usynlig strækreserve. Den forarbejdede Stretch giver Eurex jeans den optimale pasform. Især i overstørrelser giver linningen bukserne stor komfort. Herrebukserne bliver elastiske gennem Stretch, således at manden ingen indskrænkning i sin bevægelsesfrihed oplever.

EUREX by BRAX tilbyder udelukkende bukser. Det særlige ved bukserne er Perfect Cut – det er navnet på buksernes særligt ergonomiske pasform, Chinos og jeans. Bukserne fra Eurex findes både i normale størrelser og i størrelser som tager hensyn til maven. Nedenstående U-størrelser har en afkortet linningshøjde, er såkaldt lavtsiddende, disse størrelser er perfekte til mænd med store størrelser eller ekstrastore størrelser. De passer til enhver figurtype på grund af deres ergonomiske pasform og perfekte snit.

Relaterede produkter
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny