Brax Cadiz Marathon Flex

Lækre bløde bukser fra Brax i deres gode stræk kvalitet. Bukserne har fem lommer, er hudvenlig, åndbar og slidstærke og er lavet med tanke om miljøet.(Blue Planet – læs mere nedenfor)

97% Bomuld

3% Elastan

900,00kr.

Læs varebeskrivelse

Varenummer (SKU): 81-3507/23 Kategorier: , , , , Tag:
God kvalitet

30 dages returret

Kun 29 kr i fragt

 

Hurtig levering

Se også

Brax bukser og Brax jeans omtales blandt kunder som ”verdens bedste bukser”. Firmaet præsenterer jeans, lærredsbukser og uldne benklæder i top kvalitet, og pasformen er altid perfekt. Brax bukser er naturligvis tysk grundighed, når det er allerbedst. Det er en fornøjelse at bære produkterne. Brax er specialist i bukser med perfekt pasform i spændende kvaliteter, som udvikles hver sæson. Dette har været med til at gøre Brax til én af Tysklands største producenter af jeans og bukser.

Blue Planet fra BRAX:

Blue Planet er vores label for bæredygtighed. Det betyder nytænkning, omhu og bevidste handlinger. Med five-pocket-bukser i Style CADIZ vælger du et produkt, som er kendetegnet ved en lang levetid, høj kvalitet og ressourcebesparende strategier. Innovation og bæredygtighed møder mode og stil – en storslået kombination! Samtidig støtter du med købet af disse herrebukser initiativet “Cotton made in Africa”, som fremmer arbejds- og levevilkår for landmænd i områder syd for Sahara, Afrika og giver et vigtigt bidrag til beskyttelse af naturen i dyrkningsområderne.

Relaterede produkter
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny