Bomulds Handsker fra Randers Handsker

De antibakterielle bomuldshandsker er inspireret af de handsker, Rhandsers har lavet til Den Kongelige Livgarde i århundreder. Denne særlige version er moderniseret med antibakteriel teknologi – hvilket gør handskerne det perfekte tilbehør til at holde sig væk fra patogene bakterier, mens du er på farten. Efter 6 måneders udvikling, er denne formel nu blevet indarbejdet i handskerne for at kunne fjerne bakterier og opretholde anti-bakterielle egenskaber, selv efter vask.

  • 95% bomuld og 5% lycra
  • 3 denter
  • Antibakteriel teknologi; forhindrer op til 99,99 % af mikroorganismer og patogene bakterier
  • Allergi- og miljøvenlig
  • Beholder sin antibakterielle effekt ved helt op til 50 vaske
  • Vaskes på 30 grader
  • Multi-prisbelønnede Micro-Fresh® formel

300,00kr.

Læs varebeskrivelse

Varenummer (SKU): 601125 Kategorier: , , , Tag:
God kvalitet

30 dages returret

Kun 29 kr i fragt

 

Hurtig levering

Se også

Med rødder der går tilbage til 1250’erne, og officielt grundlagt i 1811, er RHANDERS den fineste og ældste handskemager i verden.

Mens navnet på virksomheden har ændret sig en smule for hver generation, har begrebet “Randers Handsker” været gennemgående – dokumenteret i officielle regeringsbreve helt fra middelalderen og i prestigefyldte værker som den Nobelprisvindende roman “Lykke-Per”.

Virksomheden har leveret handsker og lædervarer til kongelige familier siden dens oprindelse. Prinsesse Dagmar fortsatte endda med at købe Randers Handsker, efter at hun blev Zarina af Rusland. Den franske dronning Marie Antoinette ønskede angiveligt handsker fra Randers på grund af den måde, de fik hænderne til at føles bløde og lækre på, men også på grund af den genkendelige aroma. Denne aroma stammede fra Kalmusblomsten, bragt til Gudenåen i Randers af munke, og brugt i garvningsprocessen.

I dag fortsætter virksomheden som stolt Kongelig Hofleverandør til hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe og Kronprinsesse Mary, samt hele kongefamilien. Ligeledes fortsætter Randers Handsker med at designe og lave handsker til Royal Navy, SWAT-teamet, politiet og Den Kongelige Livgarde. De udsøgte klassiske produkter, der rummer mere end 300 modeller i standardsortimentet, sælges i specialbutikker i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og Japan.

Virksomheden har været i hænderne på blot fire familier siden 1811. Den seneste familie har drevet virksomheden i tre generationer, og er stadig aktive i at bringe deres verdensberømte ekspertise til hvert enkelt produkt. Siden 2019 har en ny familie påbegyndt det næste skridt i Randers Handskers historie – og bringer det hæderskronede brand videre til den næste generation via de tidsløse kvalitetsprodukter i kollektionen RHANDERS.

Relaterede produkter
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
stryge fri
Ny
Ny
Ny
Ny
Ny