Shorts

Vi har shorts til alle mænd. Vi har dem i flere forskellige længder og materialer. Se dem alle herunder.
Læs mere Læs mindre

10 varer

pr. side

Stort udvalg af shorts til mænd.

Shorts kan have mange forskellige længder, findes mange forskellige modeller og materialer. Det brede udvalg hos Otto Johansen gør det muligt for alle mænd at finde et par shorts som passer til din stil. Vores shorts kommer i demin, bomuld og i en performance stil. Vi har hurtigttørrende modeller som er perfekte til sommervarmen. Deruover har vi også short med en masse stræk som giver dig god bevægelighed til sommerens aktiviter.

Shorts til mænd

Sommer og sol kalder på nogle gode shorts. Om du skal på ferie eller om sommeren er på vej til danmark. Vi har et stort udvalg af shorts fra blandt andet Wrangler og Sunwill til den modebevidste mand. Mange af vores shorts tilbyder en behagelig og strækbar pasform. Uanset om du foretrækker en afslappet dag derhjemme eller er på farten, giver vores shorts den perfekte kombination af komfort og bevægelsesfrihed. Med behagelige materialer som bomuld og strækbarhed de designet til at følge dine bevægelser og sikre en problemfri pasform. Udforsk vores sortiment og klæd dig på til varmere dage med shorts, der bringer stil og komfort i harmoni. .

Morgenkåber i bomuld

Vi går meget op i at kvaliteten på vores produkter er i højsæddet. Vi har i den forbindelse mange morgenkåber i rent bomuld og morgenkåber som lever op til en kvalitet vi altid kan stå indefor. Vi har modeller som er tykke og varme til vintermånederne og nogle modeller som er tyndere og kan bruges på terrassen en sommermorgen.

Andre produkter

Hos Otto Johansen finder du også mange andre produkter og kategorier - fra hverdags-tøj til festtøj og overtøj, så har vi helt sikkert noget i din størrelse og din stil!'