Jeans og bukser

Jeans er for den aktive mand, der stiller krav til sit tøj om slidstyrke og komfort. Vi har jeans og herrebukser til alle mænd.
Læs mere Læs mindre

29 varer

pr. side

Jeans til mænd.

Her finder du vores udvalg af jeans til mænd, hvor kvalitet og stil forenes. Vores jeans er valgt med omhu og fremstillet af luksuriøse bomuldsblandinger for maksimal komfort. Udforsk et spændende farvespektrum, der passer til enhver smag, fra klassisk blå til moderne nuancer. Nyd bevægelsesfrihed takket være det strækbare materiale og vælg mellem reguler fit for tidløs elegance eller modern fit for en nutidig silhuet. Klæd dig i det bedste og oplev en perfekt kombination af stil, holdbarhed og pasform med vores moderne udvalg af jeans til mænd .

Wrangler jeans til mænd

Er du til de klassiske jeans med kant og stil så kan du for eksempel vælge jeans fra Wrangler, Roberto, eller Brax. Efter mange år med mange forskellige brands har vi erfarret at disse jeans har den største tilfredshed hos vores kunder. De leverer på kvalitet, design og udseende. Vi er meget stolte af at forhandle gode brands som vi kan stå inde for. De fine jeans kan blandt andet styles med en enkelt t-shirt eller en flot farvelig polo. Se alle vores jeans til mænd her.

Performance pants

Der er sket en stor forandring inden for herrebukser de seneste mange år. Engang var et par jeans rent bomuld som strammede når man satte sig ned, det er det ikke længere. Nu er jeans ofte lavet af bomuld, elastan og polyester. Dette fremmer bevægeligheden og gør at dine jeans bliver meget mere anvendelige. Herrebukser er de mere klassiske modeller vi kender til. Dette er for eksempel en bomulds Chino eller en Uld habitbuks. Her har elastanen også sneget sig ind i designprocessen og det skaber en stor værdi for dig som kunde

Størrelsesguide herrebukser

Hos os ved vi godt det kan være svært at finde den korrekte buks. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige slags bukser. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så hvis du har spørgsmål så kontakt os på 58 52 11 10 eller på mail [email protected]. Dertil har vi en størrelsesguide som kan hjælpe dig igennem junglen af de forskellige størrelsestabeller kategorien herrebukser indeholder. For eksempel er jeans ofte målt i tommer, og habitbukser er ofte opgjort efter tyske størrelser som 24, 25, 26 og så videre. '