Strømper

Opdag vores mangfoldige udvalg af mænds strømper, hvor mode møder komfort. Vælg mellem strømper med tidløse striber, legende prikker eller diskrete ensfarvede mønstre for at udtrykke din personlige stil.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 44

Side
pr. side

Sokker til mænd.

Vælg mellem strømper med tidløse striber, legende prikker eller diskrete ensfarvede mønstre for at udtrykke din personlige stil. Fremstillet af kvalitetsmaterialer som bomuld, bambus og uld tilbyder vores strømper en behagelig pasform hele dagen. Fra den traditionelle elegance fra JBS til den danske finesse fra Egtved, findes de mest eksklusive mærker i vores sortiment. Skab et modeudtryk fra top til tå med vores mænds strømper, der kombinerer stil, kvalitet og komfort på sublim vis.

Bomulds strømper til mænd

Vi har et stort udvalg af forskellige strømper til hverdag som opfylder lige præcis dine behov. Uanset hvad du går og leder efter kan du finde det hos os. Vi har den klassiske bomuldssok som får i forskellige farver og mønster. Så har vi den tykkere bomuldssok som stadig er velkendt. Så har vi alle vores lækre strømper fra Egtved som blandt andet er twin og arbejdssokker. De er lavet med høj tanke på komfort og kvalitet. Twin modellen er finstrikket og med bomuld indvendig og uld udvendig. Dette gør dem optimale til både hverdag og fest. Derudover laver de nogle dejlige tykke strømper med uld, som stadig kan komme ned i en helt almindelig sko. De laver tykke dejlige ragsokker og de laver lange strømper.

Strømper uden elastik.

Hos os har vi oplevet en stor forespørgsel på strømper uden elastik. Det vil sige det er strømper der er strikket så sokker bliver oppe hvor den skal, men uden du får presset fra en elastik. Dette er især godt til folk der har diabetis eller af anden grund får væskeansamlinger i benene. De sørger for at du slipper for de smertefulde fordybninger elastikken kan give. De fås både i bomuld og uld. De bliver lavet af Egtved.

Uldsokker til mænd

Uld har den fordel at det er anti-bakterielt. De sikre at dine fødder har det godt og varmt uden at de lugter. Derudover har uld en evne til at regulere temperaturen. De varmer dig når du fryser og holder dine fødder kølige når der er varmt udenfor. Dette er også egenskaber som findes i bambus sokker. Bambus sokker er meget bløde og gode for miljøet. De er dog lidt mindre varme end den klassiske uldsok.

Har du brug for hjælp?

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter.