Pynteklude, manchetter, brystknapper m.m.

Personliggør dit jakkesæt med en farverig pynteklud. Pyntekluden sætter en prik over i'et når det kommer til at fuldende dit outfit.
Læs mere Læs mindre

19 varer

pr. side

Pynteklud til jakkesæt.

Giv dit outfit et raffineret touch med vores udvalg af pynteklude, manchetter, brystknapper og ærmeholdere til mænd. Udforsk den skønhed, små detaljer kan tilføje, fra de kunstneriske mønstre på pynteklude til den subtile elegance af manchetter og brystknapper. Vores sortiment er omhyggeligt udvalgt for at komplementere din stil med klasse og personlighed. Uanset om det er en formel begivenhed eller en særlig lejlighed, vil vores accessories til mænd sikre, at dine outfits skiller sig ud med finesse og raffinement.

Har du brug for hjælp?

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter.