Pung

Se her vores udvalg af punge. De har alle indbygget kortholder og er lavet af ægte læder.
Læs mere Læs mindre

6 varer

pr. side

Pung til mænd.

Opdag vores udvalg af punge, der kombinerer stil og funktionalitet. Vores punge tilbyder dedikerede rum til kort, mønter og sedler, alt sammen i ægte læder og en bred vifte af farver. De har den helt rigtige størrelse til både at kunne være i jakkelommen eller i bukserne.

Kortholder til mænd

Kortholdere er den moderne mands svar på praktisk opbevaring med stil. Disse slanke accessories er designet til at holde kort, id-kort og kontanter organiseret på en smart og kompakt måde. Fremstillet i læder eller andre luksuriøse materialer, tilbyder kortholdere en elegant erstatning for den traditionelle tegnebog. Deres minimalistiske design gør dem ideelle til at passe i lommer uden at skabe pladsmangel.

Har du brug for hjælp?

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter.