Huer, handsker, tørklæder m.m

Dyk ned i vores udvalg af tilbehør til mænd og omfavn vinterens stil med finesse. Vælg mellem huer, handsker, tørklæder og mere, der kombinerer legende striber, diskrete prikker og klassiske ensfarvede mønstre.
Læs mere Læs mindre

32 varer

pr. side

Hovedbeklædning til mænd

Dyk ned i vores udvalg af tilbehør til mænd og omfavn vinterens stil med finesse. Vælg mellem huer, handsker, tørklæder og mere, der kombinerer legende striber, diskrete prikker og klassiske ensfarvede mønstre. Vores materialer, herunder blødt bomuld og varm uld, sikrer en behagelig oplevelse i køligere vejr. Uanset om du ønsker et subtilt udtryk eller en iøjnefaldende kontrast, har vores udvalg af tilbehør alt, hvad du behøver for at fuldende din vintergarderobe med stil og varme.

Huer til mænd

Hos os har vi et stort udvalg af huer så du har ingen grund til at fryse om ørene. Vi har mange forskellige måder du kan holde dine ører varme. Huer, kasketter og hatte. Vi giver dig muligheden for at finde din ønskede stil på en nem måde. Du kan selv vælge om den skal passe til din vinterjakke eller om den skal være en smart farve som giver dig opmærksomhed. Det hele kan lade sig gøre det er kun fantasien der sætter grænser.

Handsker til mænd

Handsker er en stor del af efteråret, vinteren og starten af foråret når man bor i Danmark. Mange af os kender til de kolde morgener på vej på job eller i skole. Og der er bare ikke noget værre end at lufte hunden i frostvejr og have glemt sine handsker. Hos os har vi et stort udvalg af kvalitets handsker i skind, uld og strik. Vi har blandt andet også luffer. Mange af vores læderhandsker er fra Philipson som har en stor tradition for at levere varer med god kvalitet. Handskerne kan får i mange forskellige farver, blandt andet sort, gul og brun. Vi har handsker der passer til lige præcis den du er.

Tørklæder til mænd

Er du til de lette, flotte tørklæder. Dem som kan bruges både indendørs og udendørs og som kan bruges til at sammensætte er helt outfit. Eller søger du de varme uld halstørklæder, måske i cashmere? Så har vi lige hvad du skal bruge hos Otto Johansen. Vi har de mere enkle ensfarvede modeller, men vi har også mange klassiske mønstre. Dette er blandt andet de kendte ternede mønstre. Vi er meget stolte af at vi i mange år har kunne have en finger på pulsen og levere moderigtige halsbeklædning til mænd i alle aldre.