Bælter

Opgrader din stil med vores udvalg af mænds bælter, hvor kvalitet og design forenes. Vælg mellem sofistikerede læderbælter, trendy fletbælter eller komfortable elastiske varianter.
Læs mere Læs mindre

13 varer

pr. side

Bælter til mænd.

Uanset om du foretrækker et klassisk spænde eller foretrækker clickbælter, har vi lige det du søger. Fuldend dit outfit med et kvalitetsbælte, som fås i flere farver, materialer og udtryk. Lad dit bælte være et statement-piece, der fuldender dit look med elegance.

Jeans bælter.

Hos Otto Johansen ved vi at alle mænd er forskellige og at de har forskellige behov. Dette er både efter alder og livstil. Derfor tilbyder vi er stort udvalg af bælter til mænd. Dette er både det sorte eller brune læderbælte eller det mere moderne flettede bælte. Vores bælter har også forskellige spænder, nogle er meget enkle andre et statement. Vi har jeansbælter, clickbælter og elastikbælter i mange forskellige farver. Vi sørger altid for at følge med i tiden farver så du har det helt rigtige bælte til din smarte garderobe.

Kvalitetsbælter mænd.

Et lækkert bælte er noget man bliver glad for. Det sætter prikken over I'et både til hverdag og til fest. For ikke at sige at det holder bukserne på sin plads. Derfor ser vi mange mænd der gerne vil have både et sort og et brunt bælte i deres skab. To bælter som kan bruges til alt det tøj det hænger i skabet. Her tilbyder vi en masse flotte læderbælter som holder i mange år. De fås hvor der er kernelæder og hvor de er læder udvendig. Vi tilbyder kernelæder bælter til kun 400,-. Få de helt rigtige statements til din hverdag som holder i mange år og som du bliver oprigtigt glad for. Da læderbælter har været en stor succes i mange år, har vi valgt at få lækre clickbælter i en meget høj kvalitet. Nu kan dine yndlingsbælter holde mange flere år.

Har du brug for hjælp?

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter. '