Tilbehør

Vores omfattende udvalg af tilbehør til mænd, omfavner alt fra slips og brystknapper til manchetknapper, butterfly og mere.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 212

Side
pr. side

Tilbehør til mænd

Vores omfattende udvalg af tilbehør til mænd, omfavner alt fra slips og brystknapper til manchetknapper, butterfly og mere. Udtryk din personlige stil med vores elegante udvalg af hatte, handsker, tørklæder og huer. Løft dit outfit med nøje udvalgte seler, bælter og strømper, der tilføjer raffinement til enhver lejlighed.

Accessories til mænd

I modeverdenen er der mange små detaljer der kan gøre en meget stor forskel. Tilbehør til mænd såsom slips, hatte, manchetter og bælter kan løfte et simpelt outfit til et flot velsammensat statement. Hos Otto Johansen forstår vi vigtigheden af et stort udvalg af tilbehør så du kan finde din personlige stil og altid være tilpas i dit tøj.

Hovedbeklædning til mænd

Mange mænd ønsker en god varm men samtidig modebevidst hovedbeklædning. Her tilbyder vi isolerede huer, hatte og kasketter. Vi har også et stort udvalg af sixpence og caps. Vores udvalg er både farverigt og klassisk. Vi har modeller der er lavet af bomuld, uld eller læder. Om vinteren skal du holde varmen, men om sommeren skal du kunne beskytte dig selv fra solens stråler. Derfor har vi også bøllehatte og uv- beskyttende kasketter. De kan alle vaskes og vores caps er især hurtig tørrende. Vi har et meget stort udvalg og forskellige farver som kan ses her.

Bælter til mænd

Vi har et stort udvalg af bælter til mænd. Vi har de klassiske læderbælter med det velkendte spænde. Så har vi vores meget populære clickbælter fra brandsholm. De har helt sikkert en fremgang hos os, da holdbarheden er suværen og bælterne er flotte og klassiske. Derudover har vi et meget stort udvalg af elastikbælter til mænd. Vi har sorte, lyse, grønne, røde og mange forskellige mønstre. Vi ved hvor vigtigt det er med komforten og der er elastikbælte geniale da de kan udvides eller strammes ind meget nemt. Se vores store udvalg af elastikbælterher

Har du brug for hjælp?

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter.