Pasabags rygsæk

Pasabags rygsæk

SKU: BAGS2019

Pris: 999,00 DKK

Tilbud 799,20 DKK

Pasabags er skabt af den simple årsag, at vi elsker tasker, og benytter os af dem hver evig eneste dag. Det er Pasabags I/S  opfattelse, at der har manglet produkter, som både tager højde for nutidens design og hverdagens problemstillinger. Pasabags I/S  er ikke et ”multimillion company”, med et bundløst marketingbudget – alligevel har det vist sig, at der er plads til Pasabags I/S på et ellers stærkt konkurrencepræget marked. En af hovedårsagerne til dette er, at Pasabags I/S  designer deres produkter direkte ud fra målgruppens efterspørgsel. Det handler ikke om, hvad Pasabags I/S  synes er vigtigt, men i højere grad hvad I synes er vigtigt.


Pasabags I/S gør os i at udforske mulighederne i segmenterne studie og erhverv. Pasabags I/S mål er at forene de to segmenter samt, at være behjælpelig med at bringe tasker ind i verdenen af accessories.


Pasabags I/S har brugt de sidste 2 år på at udvikle en taske, som indeholder de absolut vigtigste og mest essentielle funktionaliteter, som kommer målgruppen 18 – 25 årige til gode. Størstedelen af udviklingsprocessen er baseret på en dybdegående spørgsundersøgelse, som involverer over 500 CBS-studerende. Men hvorfor studerende? Fordi tasker for studerende er som værktøj for en håndværker. Størstedelen benytter sig af tasker hver eneste dag – det er faktisk den genstand, som de studerende gør sig mest brug af til hverdag, udover computeren. Og tro os, de har masser af forbedringspunkter og holdninger, når det kommer til deres hverdagsværktøj.


 

Beskrivelse

Detaljer

Pasabags I/S