Overtøj

For en mand er det altid vigtigt at have en ordentlig jakke, som passer til årstidens vejrforhold.
Læs mere Læs mindre

16 varer

pr. side

Regntøj til mænd

Træd ud i regnen med selvtillid i vores regntøj til mænd. Vores vandafvisende kollektion kombinerer praktisk funktionalitet med modernitet, så du kan bevæge dig ubesværet gennem våde dage med stil. Uanset om det er en regnjakke eller regnbukser, er vores regntøj designet til at holde dig tør og se godt ud i enhver byge. Klæd dig på til det uforudsigelige vejr med vores mænds regntøj, der tilbyder beskyttelse uden at gå på kompromis med din personlige stil.

Jakker til mænd

Udforsk vores omfattende udvalg af jakker til mænd, der spænder fra klassiske frakker til stilfulde jakker, robuste skindjakker og praktiske vindjakker. Hver jakke er en kombination af form og funktion, designet til at imødekomme enhver lejlighed. Vores sortiment er en hyldest til alsidig stil og holdbarhed, uanset om du søger tidløs elegance eller moderne æstetik. Klæd dig på med selvtillid og beskyttelse i enhver sæson med vores mænds jakker, der er skabt til at imponere og yde optimal komfort.

Vinterjakker til mænd

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du finder lige den jakke der passer til dig. Vi vælger altid jakker af høj kvalitet så du kan bruge din jakke i flere år. Vores jakker har mange forskellige funktioner. De er ofte vindtætte, vandafvisende og godt varme. Vores vinterjakker har altid mange lommer, aftagelig hætte og en god solid lynlås.

Vindjakker til mænd

Når foråret banker på døres og vinterjakken er blevet for varm, så har vi et stort udvalg. Vindjakker også kaldet overgangsjakker er noget vi sælger hele året rundt. Vi har den vatterede model som stadig giver en god varme til de kølige morgenener, og så har vi den tyndere model som kan bruges med en trøje indenunder, men som er rigtig god til at skærme for vinden. De fås i flere forskellige farver og fra kendte mærker som Canson og Seabarrier.