T-shirt

Uanset om du foretrækker et afslappet look eller ønsker en mere formel stil, tilbyder vores t-shirts det bedste inden for både komfort og design.
Læs mere Læs mindre

33 varer

pr. side

T-shirts til mænd.

Opdag vores alsidige udvalg af t-shirts til mænd, der spænder fra klassiske kortærmede til komfortable langærmede modeller. Uanset om du foretrækker et afslappet look eller ønsker en mere formel stil, tilbyder vores t-shirts det bedste inden for både komfort og design. Vælg mellem en bred vifte af farver, mønstre og kvalitetsmaterialer, der passer til din unikke stil.

Basis til mænd

Hos os har vi altid en masse basis varer. Du kan altid få hvide og sorte t-shirts. Både uden ærmer, med ærmer og langeærmer. Vi har altid et stort udvalg af t-shirt kendt som undertøj men også t-shirts som kan bruges som de er til et nemt og afslappet udtryk i hverdagen. En t-shirt fra ID er altid en sikker vinder og fås i flere farver og i v-hals eller rund-hals. Derudover har JBS i mange år forbedret kvaliteten på deres undertrøjer så du med den største komfort kan bruge dem både når du skal sove, inden under en skjorte eller blot som de er.

T-shirts til hverdag

En T-shirt er en af de mest anvendelige stykker tøj vi har i garderoben. Den kan bruges som undertrøje om vinteren, man kan sove i dem og de er gode til når man skal dyrke sport. Vi forhandler t-shirts til den modebevidste mand og til ham som altid gerne vil have en god kvalitets t-shirt hængende i skabet. Mange af vores forhandlere er blevet mere bevidste om miljøet. De bruger betydeligt mindre vand til indfarvningen og mange er begyndt at bruge økologisk bomuld.

Har du brug for hjælp?

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter. '