Strik, cardigan, pullover m.m

Udforsk vores omfattende udvalg af strik til mænd, der omfavner forskellige kvaliteter og materialer. Vælg mellem varme bomuldsstyles, luksuriøs merinould eller den ultimative komfort med cashmere.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 102

Side
pr. side

Strik til mænd.

Udforsk vores omfattende udvalg af strik til mænd, der omfavner forskellige kvaliteter og materialer. Vælg mellem varme bomuldsstyles, luksuriøs merinould eller den ultimative komfort med cashmere. Fra den afslappede lethed af Ragman til den maritime elegance fra Clipper, det moderne design fra Belika og den klassiske danske stil fra Roberto – vores strikmærker repræsenterer mangfoldighed og kvalitet. Skab en varm og stilfuld garderobe med vores strik, cardigans og pullovere, der matcher din unikke smag og holder dig komfortabel i enhver sæson.

Strik pullover herre.

Vi har et stort udvalg af strik til mænd. Vi har lækre kvaliteter der er lavet af bomuld og uld som sikre at du kan få lige den kvalitet som passer til dig. Vi har mange klassiske modeller, heriblandt vores klassiske pullover strik fra Clipper i merino uld. Den kan fås i mange forskellige farver og i et stort udvalg af størrelser. Størrelserne variere fra medium til 5 xl. Strikken fra Clipper kan vaskes i vaskemaskinen, dette gør at uld strik kan blive en del af din dagligdags gardarobe.

Cardigan til mænd

AHos os har vi et stort udvalg af cardigan. De fås som strikkede, i bomuld, i uld eller som sweatshirt kvalitet. Vi går meget op i at der skal være lommer i mange af modellerne og vi er meget opmærksomme på anvendeligheden i vores udvalg. Vi forhandler cardigan med knapper, med lynlås og med hætter. Vi har et stort udvalg af farver og vi har et stort udvalg af størrelser.

Rullekrave til mænd

Opgrader din garderobe med vores udvalg af rullekraver og turtlenecks til mænd. Fremstillet i luksuriøs bomuld eller varm uld, tilbyder vores udvalg en klassisk elegance, der aldrig går af mode. Disse beklædningsgenstande er ikke blot varme, men også alsidige, og kan styles på utallige måder for at opnå det perfekte look. Uanset om det er til en formel begivenhed eller en afslappet dag på kontoret, er vores rullekraver det ideelle valg for den moderne mand, der sætter pris på tidløs stil og komfort.

Andre produkter

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter.'