Polo

Poloer er praktiske, behagelige og klassiske. De kan bruges året rundt og hos os fås de både i korteærmer og langeærmer.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 54

Side
pr. side

Polo til mænd.

Vi har et stort udvalg af poloer til mænd. Vi har poloer i den klassiske kvalitet som hedder pique og så har vi også en masse poloer i bomuld. Dertil skal det nævnes at vi har en del poloer som er lavet med henblik på at de skal være hurtigt tørrende og kølende i de varme måneder. Dette er blandt andet fast dry poloerne fra Ragman. De fås både med lange og korte ærmer. Mange af vores bomulds poloer kommer fra Roberto og er bløde og lækre. Perfekte til hverdagen.

Langærmede poloer til mænd.

Vi oplever at flere mænd ønsker et alternativ til skjorten. De vil gerne have krave og have at kvaliteten er i top, men har et ønske om et mere behageligt stykke tøj til hverdagen og til fint. Her er de langærmede og kortærmede poloer geniale da de kan bruges under strik og man stadig kan have den flotte krave fremme. Vores poloer går helt op til størrelse 6xl

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter.