Herre Skjorter

Hos Otto Johansen hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige skjorte, og du er altid velkommen i  butikken i midten af Slagelse, så finder vi det perfekte fit og farve til dig. Har du helt selv styr på størrelse og stil kan du slå dig løs på vores webshop, så kommer dit køb til dig indenfor få dage!.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 67

Side
pr. side

Skjorter til mænd.

Skjorter har en stor plads i mange mænds gardarobe. De kan bruges til hverdag med et par jeans eller med en flot habit til fest. Hos Otto Johansen har vi sørget for at du kan finde en skjorte både til job, fest eller sydens varme sol. Vi har langærmede skjorter primært fra kvalitetsmærket Eterna. Så har vi en masse kortærmede skjorter, både i bomuld og i hør. Er du mest til en t-shirt så er der muligheden med en moderne overshirt eller vores smarte flannelskjorter som kan bruges istedet for en cardigan og som fornyer din gardarobe med kant.

Kortærmede skjorter mænd

Mange mænd har stærke holdninger til kortærmede skjorte - enten er man til det, ellers er man ikke. Men en ting er sikker, de er et hit i de varme måneder og ser altid godt ud med et par fede shorts og solbriller til. Ønsker du et poleret look knapper du alle knapper på nær den øverste og vil du have et mere afslappet fit åbner du den helt og har en ensfarvet t-shirt - gerne skinnende hvid indenunder.

Skjorter til hverdag

Skjorter til et mere afslappet hverdagslook er ikke umulige at finde. Rigtig mange mænd bruger en mønstret skjorte, for eksempel med skovmandstern til hverdag, men også denim-skjorter er blevet populære. Disse skjorter emmer af maskulinitet og har lidt et "hipster-twist" - på den gode måde, selvfølgelig. Du kan både have den på lukket med et par fede jeans, eller have den åben med en helfarvet t-shirt indenunder. En kortærmet skjorte med mønster sat sammen med et par denim- eller cargo-shorts egner sig også godt om sommeren, hvor det giver masser af luft, men stadig er et mere personligt twist end en almindelig t-shirt og som er perfekte til hverdagsbrug.

Smokingskjorter til mænd.

Vi forhandler også skjorter der er klassiske og stilrene. Vi har smokingskjorter og helt enkelte hvide skjorter. Vores smokingskjorter er lavet til machetknapper og er ofte en del af loge eller gallaoutfittet. Vi har dem i mange forskellige pasforme, comfort fit, modern fit og slim fit. Er du i tvivl om din størrelse så se vores størrelsesguide her: .

Strygefrie skjorter

Alle vores skjorter fra Eterna er strygefrie. De skal blot vaskes og hænges pænt op. Så vil skjorten rette sig pænt ud. Eterna laver både kortærmede og langærmede skjorter og de besidder alle sammen smarte kvalitet der er med til at gøre din hverdag nemmere. De fås i mange farver og mønstre. Blandt andet sort, grøn og rød, samt tern striber og blomster. '