Overdele

Herreskjorter, poloer, t-shirt, strik og meget mere. Vi har alt hvad du behøver til hele året. Find lige det du mangler her.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 258

Side
pr. side

Overdele til mænd

Vi har et stort udvalg af overdele til mænd. Vælg blandt en bred vifte af skjorter, poloer, strik og t-shirts designet til at imødekomme enhver smag. Fra den moderne elegance af Eterna til den afslappede stil fra Fynch Hatton og den unikke kvalitet fra Ragman - vores topmærker sikrer, at du klæder dig på i det bedste. Skab en alsidig garderobe med vores mænds overdele og omfavne et stilfuldt udtryk, uanset lejligheden.

Skjorter til mænd

Skjorter har en stor plads i mange mænds gardarobe. De kan bruges til hverdag med et par jeans eller med en flot habit til fest. Hos Otto Johansen har vi sørget for at du kan finde en skjorte både til job, fest eller sydens varme sol. Vi har langærmede skjorter primært fra kvalitetsmærket Eterna. Så har vi en masse kortærmede skjorter, både i bomuld og i hør. Er du mest til en t-shirt så er der muligheden med en moderne overshirt eller vores smarte flannelskjorter som kan bruges istedet for en cardigan og som fornyer din gardarobe med kant.

Poloer til mænd

Vi har poloshirts i mange forskellige modeller. Vi har både poloer med korte og lange ærmer, samt flere forskellige materialer. Vi har mange kendte mærker som Ragman og Roberto.

T-shirts til mænd

Vores t-shirts til mænd har fokus på komfort. Vi har både kortærmede, langærmede og forskellige halsudskæringer. Med klassiske snit tilbyder vores udvalg alsidige valgmuligheder til enhver lejlighed. Klæd dig på med lethed og udtryk din personlige stil med vores t-shirts, hvor mode og komfort mødes.

Strik til mænd

Dyk ned i vores udvalg af strik til mænd. Vi har bomuld, uld og mange forskellige stilarter. Fra klassiske pullovere til moderne strik med kant, kan du få en varm og stilfuld tilføjelse til din garderobe. Klæd dig på med sofistikeret afslappethed.