Pyjamas

Vi forhandler nattøj til alle mænd. Vi har modeller der passer til alle dine behov.

Læs mere Læs mindre

36 varer

pr. side

Pyjamas til mænd.

Et dejligt sæt nattøj er ikke til at undvære. Vi har bløde modeller fra Jbs, Schiesser og Hajo. Kvaliteten af nattøjet sikre dig en fantastisk nattesøvn. JBS er et dansk kvalitetsmærke som er mestre i både undertøj og nattøj. Vi har et stort udvalg af pyjamas, natskjorter og badekåber i op til størrelse 6-xl. udvalg er klassisk, og du finder derfor flest sæt med en natskjorte og et par bukser. Nattøjet kan bruges som hjemmesæt eller som en behagelig sovemakker. Vi har nattøj i mange forskellige farver, i tern og i striber. Vi forhandler også nattøj med korte ben og ærmer. Så er du sikret samme komfort hele året.

Pyjamas til mænd på tilbud

Forkæl dig selv med vores herre pyjamasbukser på tilbud og oplev den perfekte kombination af kvalitet og fantastiske priser. Uanset om du foretrækker den bløde komfort fra JBS eller den luksuriøse tekstur fra Hajo, har vores udvalg noget for enhver smag. Opgrader din nattøjsgarderobe uden at sprænge budgettet. Vores tilbud sikrer, at du får komfort og stil til en pris, der er lige så behagelig som bukserne selv. Gør en god handel og nyd nætter i sublimme pyjamasbukser, der lever op til dine forventninger til både kvalitet og økonomi. .

Andre produkter

Hos Otto Johansen finder du også mange andre produkter og kategorier - fra hverdags-tøj til festtøj og overtøj, så har vi helt sikkert noget i din størrelse og din stil!'