Natskjorte

Opgrader din nattøjsgarderobe med vores udvalg af komfortable og elegante natskjorter. Oplev sublim kvalitet og stil, der gør dine nætter endnu mere behagelige.
Læs mere Læs mindre

8 varer

pr. side

Natskjorte til mænd

Nattøj skal være blødt, bevægeligt og åndbart og derfor er det ikke lige meget hvilket materiale dit nattøj er lavet af. Derfor forhandler Otto Johansen kun nattøj, natskjorter, pyjamasser og morgenkåber, som er produceret af 100 % bomuld. Udover vigtigheden af høj kvalitet og materiale, er pasform og type af nattøj afgørende for, om du sover behageligt. Hos Otto Johansen forhandler vi natskjorter i mange størrelser, farver og pasformer. Vores natskjorter findes i small-xxxx-l og i flere forskellige brands, som giver mænd i alle størrelser mulighed for at finde en natskjorte til netop deres behov og størrelse.

Lang natskjorte herre

Vi har et sort udvalg af natskjorter hos Otto Johansen. Vælg mellem modeller med knapper, v-hals eller rund-hals. Vi tilbyder natskjorter i et stort udvalg af størrelser. Vi har fra størrelse medium til størrelse 6 xl. Oplev det behagelig komfort du kender fra en t-shirt men med fordelen af at den er lang og du er tættelig. Med fokus på blødhed giver natskjorter dig den optilmate komfort til en nattesøvn med stor bevægelighed. Giv dine nætter et strejf af luksus med vores natskjorter og omfavn roen ved en behagelig søvnoplevelse.

Natskjorter i bomuldsjersey

Bomuldsjersey er det fortrukne valg, når det handler om jerseystof. Grunden til det er, udover at jerseystof sikrer smidighed, blødhed og bevægelighed, men også sikrer et produkt, som holder sin pasform længere og derved bliver en natskjorte, som du kan bevare og have i mange år, fremfor viscosejersey. Hos Otto Johansen forhandler vi Scheisser Jersey Natskjorte, som netop er produceret i 100 % bomuldsjersey, som giver dig en dejlig blød og behagelig natskjorte.

Natskjorte i økologisk bomuld

Når du vælger at købe nattøj og natskjorter i økologisk bomuld, får du et produkt, som er mere klimavenligt og som er produceret under bedre arbejdsforhold. Hos Otto Johansen er vi forhandlere af Ambassador, som producerer nattøj og natskjorter i Europa og i 100% certificeret økologisk bomuld (GOTS). Produkter, som er produceret i økologisk bomuld, er allergivenligt og går ikke på kompromis med kvalitet og/eller blødhed.