Badekåbe

Morgenkåbe eller badekåbe, kært barn har mange navne. Hos Otto Johansen værner vi om hyggen ved at iføre sig en god, blød og varm morgenkåbe. Hyggen ved at tilbringe en stille og rolig stund om morgenen inden dagens travlhed sætter ind. Alle vores badekåber er varme og super behagelige at have på.
Læs mere Læs mindre

17 varer

pr. side

Morgenkåber til mænd.

Blandt vores store udvalg af badekåber finder du et stort udvalg af brands - blandt andet populære og kendte brands som Schiesser og Ambassador, JBS og hajo. Morgenkåber også kaldet badekåber er et kæmpe hit i vores nattøj-kategori. De kan bruges morgen og aften, og er lavet af bløde materialer, der gør dem ekstra behagelige. Vores morgenkåber findes i forskellige længder - både længere modeller til midt på læggen og kortere modeller der når til omkring knæet. Det er den perfekte gave til fødselsdag eller jul, men også som en morgengave - du kan eventuelt kombinere den med et gavekort til vores side, så personen kan finde lige det tøj de står og mangler allermest - tag også et kig på vores nyeste produkter og bliv inspireret!

Luksus morgenkåbe til mænd

Alle fortjener en lækker blød badekåbe til øjeblikket efter badet eller de kølige morgener når kaffen skal drikkes og nyhederne skal læses. Forkæl dig selv med en blød badekåbe fra udvalg af badekåber til mænd. Vores badekåber er fremstillet af varmt bomuld og designet for maksimal komfort, tilbyder vores badekåber den perfekte indpakning af velvære efter et afslappende bad eller en forfriskende svømmetur. Giv dig selv den ultimative forkælelse med vores bløde og luksuriøse badekåber, der tilføjer en ekstra dimension af afslapning til din daglige rutine. Skab et ritual af varme og komfort og klæd dig i vores mænds badekåber, der indhyller dig i luksus fra morgen til aften. Vores badekåber kommer fra mærker som Ambassador, Schiesser og JBS. Især Ambassador kæler for kunden og indhyller dig i luksus. Se hele vores udvalg af bløde badekåber her. .

Morgenkåber i bomuld

Vi går meget op i at kvaliteten på vores produkter er i højsæddet. Vi har i den forbindelse mange morgenkåber i rent bomuld og morgenkåber som lever op til en kvalitet vi altid kan stå indefor. Vi har modeller som er tykke og varme til vintermånederne og nogle modeller som er tyndere og kan bruges på terrassen en sommermorgen.

Andre produkter

Hos Otto Johansen finder du også mange andre produkter og kategorier - fra hverdags-tøj til festtøj og overtøj, så har vi helt sikkert noget i din størrelse og din stil!'