Nattøj

Når det kommer til nattøj, pyjamas, badekåber og morgenkåber så er det utroligt vigtigt at det er lavet af materialer der føles blødt, behageligt og varmt mod huden.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-40 af 71

Side
pr. side
 

Stort udvalg af mærker

Blandt vores nattøj finder du et stort udvalg af brands - blandt andet populære og kendte brands som Schiesser og Ambassador, JBS og Seidensticker. Derudover har mange af mærkerne også mange størrelser af hvert stykke tøj og sæt. De fleste modeller er i størrelse s, m, l, xl, 2xl og 3xl -  nogle modeller op til 6xL. Det betyder at der er rig mulighed for at finde et lækkert sæt nattøj til mænd, lige meget hvilken størrelse du er. Nedenfor kan du se mere om vores produkter, og lære mere om hvilken slags nattøj der er det rigtige for dig.

Pyjamasser

En pyjamas er en klassiker, og findes i flere forskellige typer, snit og modeller. Den klassiske pyjamas findes både med lange og korte ærmer, og både i bløde materialer som silke, satin og bomuld og mere skjortelignende tekstiler. En pyjamas er perfekt til årets kolde måneder, men findes også i modeller med korte ben og korte ærmer. Sættene kan bestå af et par bukser og en skjorte, t-shirt eller langærmet t-shirt eller shorts med en t-shirt.

Nuancer til enhver smag

Vi har mange pyjamasser i neutrale og mørkere farver som grå og mørkeblå, men også kombinationer som rød og grå, striber, tern og meget andet, så du kan få et sæt der passer til din stil. En pyjamas i høj kvalitet er også den perfekte beklædning til en lørdag eller søndag på sofaen, fordi de behagelige materialer ikke strammer eller trykker nogle steder. Du finder pyjamasser til mænd fra populære mærker som JBS og Schiesser.

Natskjorter

Nogle vil måske mene at natskjorter er gået af mode, men det er en beklædningsgenstand der er nødvendig i den velassorterede garderobe. Vi har mange modeller i bedste kvalitet, til dig der ønsker en natskjorte. Natskjorter til mænd har typisk et længere design og når til ned over bagdelen, den øverste del ligner en almindelig skjorte, men knapperne stopper midt på brystet, så der er masser af bevægelig når du sover. Dette gør den også let at tage af og på. En natskjorte er perfekt hvis du går efter en klassisk og tidløs stil.

Natbukser

Foretrækker du at sove i natbukser, enten med bar overkrop eller med en natskjorte eller t-shirt, har vi også flere forskellige modeller til dig. Her finder du både bløde og populære modeller som bomuld og natbukser i et blødt og bevægeligt skjortemateriale. Køb bukserne for sig selv, eller kombiner dem med en natskjorte eller en t-shirt i en fed farve. Natbukserne finder i flere forskellige nuancer som sort, grå  og blå, men også i mønstre som tern. De kommer fra mærker som JBS.

Morgenkåber

Morgenkåber er et kæmpe hit i vores nattøj-kategori. De kan bruges morgen og aften, og er lavet af bløde materialer, der gør dem ekstra behagelige. Vores morgenkåber findes i forskellige længder - både længere modeller til midt på læggen og kortere modeller der når til omkring knæet. Det er den perfekte gave til fødselsdag eller jul, men også som en morgengave - du kan eventuelt kombinere den med et gavekort til vores side, så personen kan finde lige det tøj de står og mangler allermest - tag også et kig på vores nyeste produkter og bliv inspireret!

Andre produkter

Hos Otto Johansen finder du også mange andre produkter og kategorier - fra hverdags-tøj til festtøj og overtøj, så har vi helt sikkert noget i din størrelse og din stil!