Handelsbetingelser & persondatapolitik

Handelsbetingelser for Otto Johansen A/S


Handelsbetingelser
Sikkerhed
Når du handler på nettet, anvender du altid dit kortnummer, kortets udløbsdato og kontrolcifre. Du bliver aldrig bedt om at oplyse din personlige PIN-kode. Når du anvender dit kort på nettet og dermed ikke anvender din PIN-kode, er du sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internetbutik, der benytter Epay (Dansk Internet Betalingsservice) som sit betalingssystem. På www.ottojohansen.dk overfører vi naturligvis også dine betalingsdata via en sikker Epay-forbindelse. Det betyder, at oplysningerne bliver sendt krypteret, så det kun er PBS, der kan læse dem. Hverken Otto Johansen A/S eller andre har mulighed for at læse dine betalingsdata. Når du anvender kreditkort hos www.ottojohansen.dk, registrerer og gemmer vi derfor hverken kort- eller kontooplysninger.

Bestilling
Når du bestiller varer via vores website, skal du være opmærksom på at:
- Alle priser på websitet angives inklusive moms.
- Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.
- Ingen kunderegistrering er nødvendig.
- Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk.
- Som registreret bruger er det muligt at se din ordre efterfølgende via vores website.
- Ellers er du altid velkommen til at kontakte kundeservice for en kopi af din ordre.

Betaling
Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter Epay, som sit betalingssystem. Otto Johansen A/S benytter Epay.

Data du sender ved køb med betalingskort er krypterede - og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Otto Johansen A/S eller andre har mulighed for at læse dine data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Otto Johansen A/S. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

På www.ottojohansen.dk kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, VisaDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, Diners, Union Pay og American Express. Der tages ikke gebyr ved betaling på www.ottojohansen.dk.

Aftalen anses for endeligt indgået, når ordren er blevet godkendt og betalingen er gennemført.

Forbehold for pris- og tastefejl
Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, billedfejl og prisændringer. - Men vi kontakter dig, hvis ovenstående skulle være tilfældet i forbindelse med din ordre. Aftalen om køb ophæves i forbindelse med ovennævnte fejl.

Vi handler ikke med børn og unge under 18 år
Hos Otto Johansen A/S indgår vi kun købsaftaler med myndige personer - dvs. forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

Skulle det ske, at en person under 18 år handler på www.ottojohansen.dk, annullerer vi naturligvis handlen omkostningsfrit. Du skal blot kontakte os i kundeservice og forelægge os sagen. Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 10-17 og besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Fragt / forsendelse
Når du køber en vare hos www.ottojohansen.dk, går der kun ca. 2-3 arbejdsdage, inden du får varen leveret. Lørdag, søndag og helligdage betragter vi ikke som arbejdsdage.

Hvis uheldet er ude, og vi pludselig opdager, at en vare alligevel ikke er på lager, i restordre eller ikke er en bestillingsvare, kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale nærmere. Vi foretager desværre ikke delleveringer. Vi leverer kun i Danmark.

Fortrydelsesret
Vi tilbyder dig også fuld returret inden for 14 dage efter, du har modtaget din vare. Du har mulighed for at returnere din vare til din lokale DIN TØJMAND eller du kan sende varen tilbage til afsender:

Otto Johansen A/S
Nygade 4
4200 Slagelse
Att.: Webshop

Returnerer du varen til din lokale DIN TØJMAND, skal du være opmærksom på, at vi ikke kan tilbageføre pengene til kortholder i butikken. Har du fortrudt dit køb, tilbagebetaler vi varebeløbet til kortholder ved en overførsel til kortholders bank.

Skyldes din returnering en fejl ved varen eller en fejl fra vores side, betaler vi selvfølgelig omkostningerne i forbindelse med returneringen. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller overdrage varen til postvæsenet.

Brug vores returseddel
Vi vil gerne kunne behandle din retur-vare let og hurtigt. Du bør derfor udfylde en returseddel, som skal sendes med den vare, du returnerer. Returner altid varen i originalemballage.

Returner i samme stand
Når du returnerer din vare, kan dette kun ske, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Du må naturligvis gerne pakke varen ud og prøve den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde.

Når vi har modtaget returvaren og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at din fortrydelsesret kan udnyttes, vil vi overføre pengene til kortholder. Ekspeditionen går hurtigst, hvis du vedlægger informationer i returpakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer til den bankkonto, hvortil vi skal overføre dit tilgodehavende, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Reklamation
Når du handler på www.ottojohansen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget - og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer fragtomkostningerne, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

Otto Johansen A/S
Nygade 4
4200 Slagelse.
Att.: Webshop

Når du returnerer varen, beder vi dig angive en komplet beskrivelse af fejlen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Få gerne en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

e-handelsfonden hjælper dig altid
Otto Johansen A/S er godkendt til at benytte e-mærket. Har du en tvist vedrørende en konkret handel, har du altid mulighed for at benytte dig af e-handelsfondens professionelle tvistløsningsfunktion.

Du har fri adgang til e-handelsfondens Forbruger Hotline, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Ring til e-handelsfondens Forbruger Hotline på telefon 44 85 85 90 alle hverdage fra kl. 9-15.

Persondatapolitik
Hos Otto Johansen A/S opbevarer ikke dine oplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en Epay løsning.
Når du er registreret hos www.ottojohansen.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. De rettigheder har du efter persondataloven - og henvendelser i forbindelse hermed skal du rette til Otto Johansen A/S på e-mail: webshop@ottojohansen.dk

Vi arbejder altid ud fra følgende regelsæt, når vi har med dine personlige oplysninger at gøre:

- Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart.
- Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.
- Vi lader det være op til dig, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev.
- Vi oplyser dig altid om, hvilke oplysninger Otto Johansen A/S har om dig jf. persondataloven, hvis du henvender dig til os.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger:

Cookies
Otto Johansen A/S bruger ikke personfølsomme cookies. Det betyder, at vi ikke gemmer personoplysninger; men kun oplysninger, som hjælper dig med at være logget ind og som husker brugeradfærd som indkøbskurven.

Logstatistik
Vi bruger logstatistik på www.ottojohansen.dk. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet, de falder fra mm.

På www.ottojohansen.dk anvender vi log-statistik med det formål at optimere vores website og dets funktioner. Log-statistik bruges blandt andet til at skabe øget brugervenlighed. For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse

Personoplysningerne registreres hos Otto Johansen A/S og opbevares i 5 år jf. Bogføringsloven. Herefter sletter vi oplysningerne. Vi registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi os, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke. Du har altså personligt afgivet de oplysninger, vi har om dig. Alle ansatte i Otto Johansen A/S har adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig. Vi opbevarer ikke dine oplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en Epay løsning.

Når du er registreret hos Otto Johansen A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. De rettigheder har du efter persondataloven - og henvendelser i forbindelse hermed skal du rette til Otto Johansen A/S på e-mail: webshop@ottojohansen.dk.

Vi videregiver ingen oplysninger til tredjepart
Hos Otto Johansen A/S er de oplysninger, du deler med os, fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysning om dig til tredjepart.

De personlige oplysninger du indtaster på www.ottojohansen.dk, videregiver vi kun til Epay (Dansk Internet Betalingssystem) for at kunne gennemføre betalingen og som info til regnskabsdata i den udstrækning, lovgivningen kræver det.

Medlemsoplysninger
Vælger du at registrere dig som bruger, gemmer vi dine personlige oplysninger for at kunne yde dig ekstra service som medlem. Vi gemmer alene de oplysninger, der er nødvendige for at kunne give dig den service, du har ønsket og tilmeldt dig aktivt.

Har du spørgsmål til vores behandling af personlige data, er du meget velkommen til at sende os en mail til info@ottojohansen.dk.

E-markedsføring
Du vælger selv, om du vil modtage vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder information om Otto Johansen A/S og vores produkter, relevante tilbud mm. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil.

Henvendelse til kundeservice:

Webshop kundeservice
Tlf: (+45) 58 52 11 10
Mail: webshop@ottojohansen.dk

Otto Johansen A/S
Nygade 4
4200 Slagelse
Cvr. Nr, 78205210

Persondatapolitik
Hos Otto Johansen A/S er vi meget opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle de personlige oplysninger, vi modtager. Vi arbejder derfor altid ud fra følgende regelsæt, når vi har med dine personlige oplysninger at gøre:
• Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart.
• Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.
• Vi oplyser dig altid om, hvilke oplysninger Otto Johansen A/S har om dig jf. persondataloven, hvis du henvender dig til os.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger:

Cookies
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender dintojmand.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx pc,mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af hjemmesidens indkøbskurv, hvor systemet husker din e-mail-adresse. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved at bruge hjemmesiden.
Hvis du ikke ønsker, at Otto Johansen A/S identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du blokere cookies fra i din browser.
For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer Otto Johansen A/S din type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Logstatistik
Vi bruger logstatistik på www.ottojohansen.dk. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet, de falder fra mm.

På www.ottojohansen.dk anvender vi logstatistik med det formål at optimere vores website og dets funktioner. Logstatistik bruges blandt andet til at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse

Personoplysningerne registreres hos Otto Johansen A/S og opbevares i 5 år jf. Bogføringsloven. Herefter sletter vi oplysningerne. Vi registrer dine personoplysninger med det formål at kunne leverere varen til dig.

Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi os, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke. Du har altså personligt afgivet de oplysninger, vi har om dig. Alle ansatte i Otto Johansen A/S har adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig.

Vi opbevarer ikke dine oplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en DIBS løsning.

Når du er registreret hos Otto Johansen A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. De rettigheder har du efter persondataloven - og henvendelser i forbindelse hermed skal du rette til Otto Johansen A/S på e-mail: otto@otto-johansen.dk

Vi videregiver ingen oplysninger til tredjepart.
Hos Otto Johansen A/S er de oplysninger, du deler med os, fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysning om dig til tredjepart.

De personlige oplysninger du indtaster på www.ottojohansen.dk, videregiver vi kun til DIBS (Dansk Internet Betalingssystem) for at kunne gennemføre betalingen og som info til regnskabsdata i den udstrækning, lovgivningen kræver det.