Levering 

Vi stræber altid efter, at få afsendt din pakke så hurtigt som muligt. Vi sender pakker mandag-lørdag. Vi sørger altid for, at pakkerne er afleveret og sendt afsted, inden vi lukker og slukker butikken. Vi stræber altid efter, at pakken er ude af døren samme dag, men i visse tilfælde kan leveringen være længere. Hvis vi oplever at en levering vil tage længere tid, vil du blive informeret om dette.

Vi sender pakker både med GLS og DAO. Det koster fast 29,- eller er gratis ved køb over 499,-. Vi tilbyder både levering til hjemmeadresse og til en pakkeshop i nærheden af dig. 

Hvis du bestiller en vare som kommer fra fjernlager kan leveringen tage op til 10 dage. 

Der vil selvfølgelig ikke blive trukket nogle penge fra din konto før pakken har forladt vores butik. 

 

Sådan returnerer du

Returing af dine vare i vores butik.

Vi har landsdækkende bytteservice med en stor del af danmark. Du vil i din pakke have modtaget en oversigt over hvor henne i landet du kan gå ned og få byttet din vare. Du kan også altid komme til os i butikken i Slagelse. Husk altid at medbringe din bon. 

Send varen retur

Du kan også vælge at returnere din ordre købt online. Skriv blot til os på mail og vi fremsender en gyldig returlabel. Du kan også altid selv vælge at sende den til os. Vi arbejder på en automatiseret funktion, og vi beklager ulejligheden. Men vi stræber efter at sende en returlabel til dig så hurtigt som det er os muligt. 

Hvis du ønsker pengene retur vil de bliver returneret til din konto så ligeså snart pakken ankommer til vores butik. Der kan gå op til 2 bankdage før pengene kan ses på din konto.

 

Har du bestilt en forkert størrelse, kan du blot skrive en mail til os eller ringe til os på 5852 1110. Så fremsender vi en returlabel til dig og sender den nye størrelse så snart vi har modtaget pakken i butikken. 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på 5852 1110 eller via mail på [email protected]