Vest

En flot vest i stil med Peaky Blinders? Eller en klassisk sort der passer til dit kjolesæt, habit eller smoking? Se her vores store udvalg af veste.
Læs mere Læs mindre

5 varer

pr. side

Veste til mænd.

Giv dit outfit et ekstra lag af klassisk stil med vores udvalg af veste til mænd. Vores udvalg af veste kombinerer klassisk design med moderne snit, skabt med fokus på stil og alsidighed. Uanset om det er til formelle lejligheder eller at opgradere din hverdagsstil, giver vores veste dig mulighed for at udtrykke din personlige smag. Fra luksuriøse stoffer til omhyggeligt udformede detaljer, vores veste er en investering i både kvalitet og tidløs elegance. Vælg en vest fra vores sortiment for at tilføje et ekstra touch af lækkerhed til din garderobe.

Har du brug for hjælp?

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter.