Smoking Skjorte

Se her vores udvalg af smukke klassiske smokingskjorter. Der er plads til manchetter og de fås både med synlige og usynlige knapper.
Læs mere Læs mindre

4 varer

pr. side

Smokingskjorter til mænd.

Udtryk din stil med vores udvalg af smokingskjorter til mænd, designet til at forstærke dit udseende ved festlige lejligheder og gallaevents. Vores smokingskjorter, skabt med fokus på klassisk udtryk og høj kvalitet, giver dig et sofistikeret look, der skiller sig ud. Skjorterne er med plads til manchetter og fås med synlige eller usynlige knapper. De er i den velkendte Eterna kvalitet og udstråler elegance. Uanset om det er en formel begivenhed eller en særlig aften, er vores smokingskjorter det ideelle valg. Vælg mellem forskellige stilarter og detaljer, der matcher din personlige smag, og oplev en perfekt kombination af komfort og elegance. Gør din næste fest uforglemmelig ved at vælge vores smokingskjorter, der udstråler tidløs stil med moderne appel. Dette kan blandt andet opnås med vores flotte nye smokingskjorte med sorte knapper.

Kjole og hvidt skjorte

En kjole og hvid skjorte er symbolet elegance og klassisk finesse. Hver detalje gør skjorten til en sand fornøjelse at have på. De er lavet i høj kvalitet og kan bruges af alle mænd. De fås i forskellige pasformer, slim fit, modern fit og comfort fit.

Har du brug for hjælp?

Hos Otto Johansen går vi meget op i at du ikke kommer forgæves ind på vores hjemmeside. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 58521110 eller skrive til os på [email protected]. Vi stræber altid efter at give jer den bedste oplevelse og vi håber du vil tage fat i os, hvis de er noget du søger men som du ikke kan finde. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Nygade 4, 4200 Slagelse. Parkering kan findes inden for 150 meter.