Habitter og Blazere

Med erfaring i branchen siden 1919 forstår vi os på hvordan et ordenligt jakkesæt skal se ud. Vi bruger lang tid på at udvælge de helt rigtigt kvaliteter og pasformer, så vi kan sikre os at du får de bedste produkter.
Læs mere Læs mindre

16 varer

pr. side

Jakkesæt til mænd.

Vi er meget stolte af at kunne forhandle Sunwill samt 2Blind2C som vores hovedmærker inden for konfektion. Hos os finder du kun gennemtestede og nøje udvalgte habitter og jakkesæt af høj kvalitet og i klassiske design. Vi ved det kan være svært at købe online og vi er altid klar til at hjælpe dig. . Da vi ved at alle er forskellige tilbyder vi jakkesæt og habitter i forskellige pasformer. Det er den regulære, modern fit og slimfit. Alle sammen designet til at passe lige netop til den type mand du er. Vi går meget op i at man kan vælge forskellig top og bund og derfor sælges jakke og bukser separat. Dette tillader dig at købe lige efter den mand du er. Da vi går meget op i kvaliteten vil du kunne bruge dit jakkesæt i mange år. Derfor kan du til hver en tid opdatere din garderobe med et flot slips, en butterfly eller med en smart skjorte.

Hvordan skal et jakkesæt sidde?

Det er meget vigtigt for os at du får den vejledning du ønsker. Du er derfor velkommen til at komme forbi butikken eller at ringe til os på 58521110. Så er vi klar til at hjælpe.