Brax Cadiz Marathon Flex

På lager
Varenummer:
81-3507/23
Fra 675,00 DKK Regulær pris 900,00 DKK
Lækre bløde bukser fra Brax i deres gode stræk kvalitet. Bukserne har fem lommer, er hudvenlig, åndbar og slidstærke og er lavet med tanke om miljøet.(Blue Planet - læs mere nedenfor)

97% Bomuld
3% Elastan
  • Vi sender alle hverdage
  • Gratis fragt ved køb over 500,-
  • Click and collect i butikken
Brax bukser og Brax jeans omtales blandt kunder som ”verdens bedste bukser”. Firmaet præsenterer jeans, lærredsbukser og uldne benklæder i top kvalitet, og pasformen er altid perfekt. Brax bukser er naturligvis tysk grundighed, når det er allerbedst. Det er en fornøjelse at bære produkterne. Brax er specialist i bukser med perfekt pasform i spændende kvaliteter, som udvikles hver sæson. Dette har været med til at gøre Brax til én af Tysklands største producenter af jeans og bukser.
Blue Planet fra BRAX:
Blue Planet er vores label for bæredygtighed. Det betyder nytænkning, omhu og bevidste handlinger. Med five-pocket-bukser i Style CADIZ vælger du et produkt, som er kendetegnet ved en lang levetid, høj kvalitet og ressourcebesparende strategier. Innovation og bæredygtighed møder mode og stil - en storslået kombination! Samtidig støtter du med købet af disse herrebukser initiativet "Cotton made in Africa", som fremmer arbejds- og levevilkår for landmænd i områder syd for Sahara, Afrika og giver et vigtigt bidrag til beskyttelse af naturen i dyrkningsområderne.
Specifikationer
brandBrax